Invester i helsen, boligen og lommeboken din. Det å investere i et ventilasjonssystem fra Flexit er på mange måter et smart valg. Det gir deg for eksempel et bedre inneklima, der både du og huset vil føle dere bedre, og det kan til og med være lønnsomt.
90% av tiden vår oppholder vi oss inne og luften inne er ofte dårligere enn den som er ute. Det at alle føler seg bedre av frisk luft vet vi jo, men overraskende nok prioriterer folk flest andre ting som når de for eksempel skal pusse opp.

Det finnes ulike måter å ventilere en bolig; Naturlig ventilasjon, Mekanisk avtrekksventilasjon eller balansert med varmegjenvinning. Les mer her om hvordan ventilasjons fungerer og hvordan du selv kan forbedre den.

Smarte valg
Selvsagt kan du få et friskere hus og liv med god ventilasjon, men hvordan kan det være lønnsomt å ventilere? Ved å oppgradere fra naturlig eller mekanisk ventilasjon til balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vil du fra dag en kunne redusere oppvarmingskostnadene dine og samtidig få et bedre inneklima på kjøpet.

Hva koster et balansert ventilasjonssystem fra Flexit?

En annen smart løsning er å installere romventilatorer. Enkelt sagt så er romventilator et lite ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning egnet i enkelt rom. Romventilator er en fin løsning for deg som skal oppgradere ventilasjonen fra naturlig eller mekanisk ventilasjon, men også som et tilleggsprodukt ved for eksempel utbygging av boligen.
Andre gode eksempler der romventilator gir god ventilasjon er på hytte, gjestehus eller fritidsbolig.