Romventilatorene tilfører rommet ren, filtrert og frisk luft og fjerner forurenset luft. Romventilatorene gjenvinner varme (70-80%) og gir temperert tilluft uten kald trekk. Produktene har moderne styring og kan installeres enkeltvis, parvis eller i serie.

Bruksområder
Har man ventilasjonsbehov i et enkeltrom i en eksisterende bolig er Flexit romventilatorer godt egnet. Romventilatorene er en alternativ løsning hvor det ikke er mulig å installere kanaler i forbindelse med komplett ventilasjonsanlegg.

Flexit romventilator kan installeres enkeltvis, parvis eller flere i serie. Moderne styring gjør det enkelt å regulere én eller flere romventilatorer.

Eksempel på egnede romtyper: stue, oppholdsrom, kjøkken, bod, garasje, toalett og bad (kun enkelte modeller). 

Velg mellom fire ulike romventilatorer:

  • Roomie One WiFi - Veksler mellom tilluft og avtrekk hvert 70. sekund. Integrert WiFi som gir enkel styring av en eller flere romventilatore
  • Roomie Dual WiFi - Romventilator som gir kontinuerlig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Integrert WiFi som gir enkel styring av en eller flere romventilatorer. 
  • Roomie Dual - Romventilator som gir kontinuerlig balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Styring med medfølgende fjernkontroll eller på integrert styrepanel.
  • Eq 2 - Sett med to romventilatorer som gir balansert ventilasjon med varmegjenvinning i større rom. Styres fra et felles styrepanel.

 

Flexit romventilator kan kjøpes hos en av våre forhandlere.
Finn din nærmeste forhandler her>>

 

I nyere boliger og ved større oppgraderinger anbefaler vi et komplett balansert ventilasjonsanlegg. Les mer om dette her.