Huset de bygger er et av Mesterhus sine funkishus Signatur 305 og rommer selvfølgelig en ekstra stor garasje så de skal få plass til flere biler og andre kjøretøy.
Fredric og Hunter ønsker å ta smarte valg til sitt nye hjem, med tanke på klima og miljø.


Foto: Fredric Aasbø sin Instagramkonto (@fredricaasbo)
 

- Jeg har levd av å kjøre billøp over hele verden, noe som har satt sitt fotavtrykk. Å ta smarte og riktige valg under denne byggeprosessen er en god mulighet for å lette litt på samvittigheten vår. Det føles bra å tenke framover og bygge et hus som er miljøvennlig, med grønne løsninger for ventilasjon, elbil-lading og framtidige muligheter for solcellepaneler.

Om noen år så er vi kanskje tre eller fire som bor her, og om det skjer så vil vi gjerne være gode rollemodeller for barna våre. De valgene vi har tatt for huset er med tanke på miljøet og fremtiden.

Foto: EcoNordic inneklimasentral
Foto: EcoNordic inneklimasentral

Da Fredric og Hunter skulle velge leverandør av ventilasjon var valget enkelt ifølge han selv.

- Å velge Flexit var en no-brainer. De er en norsk og lokal leverandør med smarte og energieffektive løsninger. Vi har valgt EcoNordic og dette må jo være det beste grepet man kan gjøre i en bolig for å få ned reell strømforbruk og samtidig få et godt og sunt inneklima.

Flexit er leverandør av ventilasjonsløsninger til Mesterhus og EcoNordic inneklimasentral er installert i flere av Mesterhus sine husprosjekter.
Les mer om EcoNordic her >>

Fredric og Hunter håper å kunne flytte inn i sin nye drømmebolig i september/oktober. Vi vil følge de videre for å se endelig resultat og høre hvordan de opplever komfort og inneklima i deres nye bolig.

Sammen med Mesterhus dokumenterer de byggeprosessen:
Episode 1:
Fredric og Hunter forteller om sine planer for huset og garasjen.
https://mesterhus.no/aktuelt/aktuelt/fredric-og-hunter-bygger-droemmehuset/

Foto: Mesterhus.no

Episode 2:
Byggingen er i gang!
https://mesterhus.no/aktuelt/aktuelt/byggingen-er-i-gang/

Foto: Flexit
 
Foto: Fredric Aasbø 

Du kan følge Fredric Aasbø (@fredricaasbo) og Hunter Taylor (@huntertaylorr) på Instagram for oppdateringer på deres hverdag innen motorsport og husbygging.