Romventilator Roomie Dual WiFi er Flexits toppmodell for separate rom. Produktet gir kontinuerlig balansert ventilasjon og varmegjenvinning i rom opp til 20m2 og har en integrert WiFi for kommunikasjon mellom flere enheter og app. Se film som viser hvordan Flexit romventilator fungerer>>

For å delta i konkurransen skulle man dele et bilde av sitt hjemmekontor. Her kom det mange fine bidrag, både kreative, morsomme og moderne.
Caroline deltok med et bilde av hennes samboers hjemmekontor med egendesignet skrivebord og hun vant konkurransen. Flexit har vært heldige å få lage en hjemme-hos repotasje hos familien og fått høre hva de synes om premien.

Caroline bor sammen med sin familie som består av samboer Roger og dere to barn, Amber og Bentley, i et renovert hus på 160m2 fra 1920. Her har de bodd i 9 år. Ventilasjonen i huset består av ventiler i veggene og baderomsvifte i våtrom.

-Den nye romventilatoren er installert i 2. etasje hvor Roger har sitt hjemmekontor og den fungerer veldig fint, sier Caroline

-Denne premien kom meget beleilig, sier Roger fornøyd. Jeg hadde begynt å vurdere alternativ på hvordan vi kunne øke ventilasjonen i huset vårt.

Jeg er deleier i et firma som utfører nybygg og renovering av eneboliger, så jeg sitter på hjemmekontor og kvalitetssikrer tegninger store deler av dagen. På grunn av corona har vi jo i tillegg ekstra mye bruk av hjemmekontor. Dette gjør at PC'en jobber hardt og avgir mye varme. Tidligere kunne det bli 30 grader varmt og dårlig luft i rommet.

- Vi har også 2 soverom i samme etasje som hjemmekontoret og vi opplever stor forbedring også i disse rommene. Både luftkvalitet og temperatur er mer behagelig.

Roger har gjort jobben selv.Han borret hull i veggen og satte i gang.
Romventilatoren lå klar i esken og bruksanvisningen var tydelig. Den kom med montert kabel og stikkontakt, så den var enkel å montere, sier Roger.

Her kan du se en film om hvor enkelt det er å installere en romventilator: 

-Den første tiden brukte vi den kun med stikkontakten, men så fikk vi en elektriker til å legge en skjult kabel i veggen istedenfor, fortsetter Roger

I begynnelsen styrte familien sitt nye produkt med appen for Roomie Dual.

- Det er en fin og tydelig app hvor man lett kan lage seg personlige innstillinger. Men jeg er interessert i teknikk og siden vårt hus er et SmartHus koblet jeg heller romventilatoren sammen med SmartHussystemet og styrer alt derfra, sier Roger.

- Vi har CO-sensor på soverommet som måler karbondioksid-mengden i rommet, og vi ser tydelig at vi har fått bedre luftkvalitet i hele etasjen etter vi fikk romventilatoren. Tidligere målinger viste 2000 ppm, men nå kommer vi aldri over 1100 ppm fordi romventilatoren starter automatisk når nivået stiger. Vi merker også at vi har fått en jevnere temperatur i hele etasjen, fortsetter Roger.

Hvordan opplever dere lyd fra romventilatoren?
På kvelden når vi skal legge oss har vi stilt produktet inn så det veksler mellom nivå 1 og 2, så vi forstyrres ikke av noe lyd. Nivå 1 er faktisk så stillegående at man må legge øret inntil for å høre om den er i gang. Noen ganger med mye besøk jobber romventilatoren på nivå 3, men det har heller ikke vært forstyrrende for oss, sier Roger.

Premien dere vant har integrert WiFi og kan kobles sammen med flere romventilatorer. Har dere noen planer om å installere flere i huset?
Ja, det ville vært fint. Vi skal bygge ut huset til 250 m2 og da ville vi få enda bedre inneklima og luftbytte i huset vårt, sier familien

Vil dere anbefale Flexit Romventilator til deres venner og i tilfelle hvilke argumenter vil dere gi?
-Man får jo balanser ventilasjon i et hus hvor det ikke er mulig å ettermontere et fullstendig anlegg med kanalsystem. Jeg jobber jo med renovering av privathus. Mange bytter vinduer og tilleggsisolerer for å spare energi, men så glemmer man ventilasjon. Man åpner vinduet for å få frisk luft, men da sparer man jo ikke energi likevel siden man slipper ut varmen. Da er det perfekt å monterer romventilator istedenfor, sier Roger.