Flexit er en lang verdikjede, fra idé til produktet er ute hos kunden. Dette betyr at vi har behov for mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse hos oss. Vi ønsker å gi våre ansatte utviklingsmuligheter innen selskapet. 

Forankrede kjerneverdier
Våre verdier er kjernen av hva vi står for i Flexit. De veileder oss i hvordan vi driver bedriften og hvordan vi samarbeider internt og eksternt. Vi forplikter oss til kjerneverdiene i både ord og i handling. Derfor vil de også motivere oss til innsats og gode prestasjoner. 

  • Pålitelig
  • Handlekraftig
  • Nyskapende
  • Omtenksom

 

 

 

Ledige stillinger

Utviklingssjef

Flexit er en av Nordens ledende leverandør av inneklimaløsninger med 260 medarbeidere i Norge og Sverige. Vår kompetanse og våre løsninger er spesielt utviklet for å bedre inneklimaet i boliger, i et krevende nordisk klima. For oss handler det om å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Gjennom å anstrenge oss litt ekstra for å tilby kunnskap og løsninger som bidrar til et sunnere inneklima og økt livskvalitet. Flexit har gode resultater og omsatte i 2018 for ca. 600 mill.

Vi søker en Utviklingssjef

Flexit er i en spennende fase der det grønne skiftet, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. For å styrke vår markedsposisjon under de kommende årene er produktutviklingen svært viktig for oss. Som utviklingssjef blir du en nøkkelspiller i vårt arbeid.

Du kommer til å være ansvarlig for å lede og utvikle utviklingsavdelingen. I dag består avdelingen av 25 personer. Avdelingen er i utviklingsfokus, de er nysgjerrige og har et godt arbeidsmiljø.

I tillegg kommer du til å være ansvarlig for våre spennende utviklingsprosjekter. Vi samarbeider med flere internasjonale partnere og du kommer blant annet til å være kontaktperson for våre utenlandske partnere. Flere prosjekt skjer i samarbeid med eksterne samarbeidspartnere.

Utviklingssjefen er medlem i ledergruppen og har i ansvar for bedriftens overordnede strategiske teknologiutvikling. Du får også ansvar for å definere mål for utviklingsarbeid, prioritere og koordinere innsatsen og fordele ressurser til avdelingens ulike prosjekter.

Bakgrunn og erfaring
Vi ser etter en dyktig leder som kan lede spesialister og styre prosjekter. Du er en teamorientert og handlingsrik person, med fordel høyere teknisk utdannelse. Du har noen års erfaring som ledende innen industrielt produktutviklingsarbeid. Du har forståelse for teknologi, men trenger ikke å være spesialist. Ledelse og prosjektledelse er erfaringer som veier tungt.

Vi tilbyr
En spennende utfordring i et selskap med et meget godt omdømme og sterk posisjon i markedet,
og med ytterligere potensial og vekstambisjoner. Interessante og spennende utfordringer innen produktutvikling i et selskap med ambisjoner.

Arbeidsplass er enten i Ørje eller Töcksfors, og på heltid. 
Dersom du har noen spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med du John på john.johansson@qtym.se eller på tlf: 054-14 18 16.

Vi håper å høre fra deg!

Prosjektør Boligventilasjon

Flexit er en av Nordens ledende leverandør av inneklimaløsninger med 260 medarbeidere i Norge og Sverige. Vår kompetanse og våre løsninger er spesielt utviklet for å bedre inneklimaet i boliger, i et krevende nordisk klima. For oss handler det om å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Gjennom å anstrenge oss litt ekstra for å tilby kunnskap og løsninger som bidrar til et sunnere inneklima og økt livskvalitet. Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. Flexit har gode resultater og omsatte i 2018 for ca. 600 mill. 

PROSJEKTØR BOLIGVENTILASJON

Skjerpede energikrav og krav til bedre innemiljø har gitt en kraftig økning i etterspørsel etter våre prosjekteringstjenester. Derfor søker vi nå etter en prosjektør til vår prosjekteringsavdeling på Ørje. Stillingen innebærer tett samarbeid med salgsapparatet og de andre i teamet for å jobbe for høyest mulig kundetilfredshet og optimale løsninger innenfor bedre inneklima i boliger. Avdelingen består av 28 kompetente medarbeidere med godt humør og stå på vilje. Vi benytter i hovedsak Magicad, Revit, Axapta og Windows-programmer. Flexit prosjekterer og leverer komplette ventilasjonsanlegg til boliger. Flexit har også lansert inneklimasentral «Eco Nordic» med ventilasjon, oppvarming og tappevann, som byr på nye, spennende utfordringer for avdelingen.

Arbeidsoppgaver:

-          Prosjektering og dimensjonering av ventilasjonssystemer til boliger etter gjeldende krav og forskrifter.

-          Veiledning innenfor varmesystemer med fokus på vannbåren varme.

-          Veilede kunder og finne de optimale løsningene.

-          Bistå salg i prosjekteringsrelaterte spørsmål.

 

Faglige og personlige kvalifikasjoner:

-          Relevant bakgrunn fra VVS, KEM eller bygg vektlegges.

-          Forståelse for ventilasjonsteknikk, varmesystemer og energibruk i bygg.

-          Kunnskap om BIM

-          Fordel med erfaring fra MagiCad og Revit og generell god datakunnskap.

-          Kjennskap til huskonstruksjon.

-          Evne til å lese tegninger og finne gode tekniske løsninger.

-          Nøyaktighet, effektivitet og gode samarbeidsevner.

-          God serviceinnstilling og komfortabel med utstrakt kundekontakt


For nærmere opplysninger, kontakt leder for prosjekteringsavdelingen Bjørn Kristian Andersen på tlf. +47 950 61 614.
Søknad med CV sendes bjorn.kristian.andersen@flexit.no  innen 13.desember 2019.

Ønsker du å bli en del av Flexit? Mener du at du har en interessant bakgrunn som passer oss?

Send en cv til ledigstilling@flexit.no og merk den med «åpen søknad». Ønsker du å jobbe i produksjon eller på lager, er du velkommen til å kontakte People4you i Askim som bistår oss med rekruttering.