Det er menneskene som skaper Flexit. Gjennom at vi alle tar helhetsansvar og hjelper hverandre til å lykkes, realiserer vi nye ideer og oppnår gode resultater. Arbeidsdagen hos oss er preget av pålitelighet, handlekraft, nyskaping og ikke minst stor omtanke for hverandre.

Flexit er en lang verdikjede, fra idé til produktet er ute hos kunden. Dette betyr at vi har behov for mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse hos oss. Vi ønsker å gi våre ansatte utviklingsmuligheter innen selskapet. 

Forankrede kjerneverdier
Våre verdier er kjernen av hva vi står for i Flexit. De veileder oss i hvordan vi driver bedriften og hvordan vi samarbeider internt og eksternt. Vi forplikter oss til kjerneverdiene i både ord og i handling. Derfor vil de også motivere oss til innsats og gode prestasjoner. 

 • Pålitelig
 • Handlekraftig
 • Nyskapende
 • Omtenksom

 

Ledige stillinger

Eksportsjef

Flexit er en av Nordens ledende leverandør av boligventilasjon med over 240 medarbeidere i Norge og Sverige. Vi mener at alle fortjener ren og frisk luft for et sunt inneklima, derfor investerer vi betydelige beløp i produktutvikling for å hele tiden videreutvikle og produsere nyskapende ventilasjonsløsninger for boliger og næringsbygg. Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid.

Det er menneskene bak produktene, tjenestene og merkevaren Flexit som gjør oss til hva vi er. Vi jobber sammen og behandler hverandre med respekt, på samme måte som vi behandler våre kunder. Flexit har gode resultater og omsatte i 2017 for ca. 600 mill.  

 

EKSPORTSJEF

Flexit har ambisjoner om fortsatt vekst gjennom nye produkter, ny teknologi og økte markedsandeler. Vår eksport foregår via nettverk av distibutører, i all hovedsak i nordeuropa. Vi står nå  ovenfor spennende produktlanseringer som skaper muligheter  i nye markeder.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre markedsanalyser med kartlegging av distributører i de aktuelle land
 • Videreutvikle vår eksportstrategi, både kort- og langsiktig
 • Planlegge og gjennomføre konkrete tiltak mot distributørene
 • Videreutvikle gode relasjoner med distributørene
 • Utvikle relasjoner med nye potensielle distribusjonskanaler
 • Selge inn våre produkter og tjenester
 • Være distribusjonspartner, veileder og rådgiver for distributørene
 • Gjennomføre kontraktsforhandlinger
 • Følge opp avtaler og budsjetter
 • Representere Flexit på messer og konferanser


Bakgrunn og erfaring
Det er et fortrinn om du har teknisk eller annen relevant høyere utdannelse. Du må ha teknisk forståelse, fortrinnsvis innen ventilasjon. Du må også ha erfaring fra eksport.

Personlige egenskaper

 • Evnen til å bygge langsiktige relasjoner både internt og eksternt
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Analytisk, strukturert og god forretningsforståelse
 • Trives med kontraktsforhandlinger
 • Trives med både operativt og strategisk arbeid
 • Beslutningsdyktig og handlekraftig
 • Gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig på norsk/svensk og engelsk. Det er en fordel om du også behersker tysk.


Vi tilbyr
Spennende utfordringer i en bedrift med meget godt renommé og sterk posisjon i markedet, og med ytterligere potensial og vekstambisjoner. Kontor enten i Ørje eller i Töcksfors.

Søknad og cv sendes til kristin.krosby@flexit.no. For spørsmål ta kontakt med Pål Martinsen +47 932 302 00. Søknadsfrist: 20.februar 2018

Produktansvarlig

Flexit er en av Nordens ledende leverandør av boligventilasjon med over 240 medarbeidere i Norge og Sverige. Vi mener at alle fortjener ren og frisk luft for et sunt inneklima, derfor investerer vi betydelige beløp i produktutvikling for å hele tiden videreutvikle og produsere nyskapende ventilasjonsløsninger for boliger og næringsbygg.

FLEXIT har ambisjoner om fortsatt vekst gjennom nye produkter, ny teknologi og økte markedsandeler. Vi søker sentral rolle i vår utviklingsavdeling:

 

PRODUKTANSVARLIG - Ventilasjonssystemer og aggregater 

Ansvars- og arbeidsoppgaver:
Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. For ytterligere å styrke vår markedsposisjon i årene som kommer står produktutvikling svært sentralt for bedriften. Produktansvarlig har et helhetlig ansvar for produktgruppene og vil jobbe tverrfaglig med vedlikehold og videreutvikling av produktplanene. Produktansvarlig skal være drivende i sortimentsutviklingen og har ansvar for å analysere markedsinput, teknologisk utvikling og spesifisere generasjonsplaner og prosjekter. Oppgavene spenner seg fra markedsanalyser og salgsstøtte til arbeid med utviklingsprosjekter og FoU relaterte oppgaver. Du vil delta i utviklingsprosjekter som kjøres både i egen regi og i samarbeid med alliansepartnere over hele verden. Opplæring, salgsstøtte og samarbeid med andre avdelinger i bedriften vil være sentralt. Stillingen inngår i produktutviklingsavdelingen med over 20 årsverk innen utvikling og rapporterer til Utviklingssjef.

Bakgrunn og erfaring
Vi ser etter en kandidat med solid teknisk kompetanse og utdannelse på minimum bachelor nivå. Relevant erfaring kan kompensere formell bakgrunn og erfaring fra ventilasjonsbransjen er en stor fordel. Vedkommende må være selvgående, ta initiativ og ha indre motivasjon til å være pådriver i utviklingen innenfor sitt produktområde. Du bør ha erfaring med utviklingsprosjekter og samarbeid på tvers av avdelinger og med utenlandske kontakter.   

Vi tilbyr                                                                                                                                  
Spennende utfordringer i en bedrift med meget godt renommé og sterk posisjon i markedet, og med ytterligere potensial og vekstambisjoner. Et teknologisk kompetent miljø med fokus på innovasjon, kontinuerlig utvikling, unike produktfordeler og ambisjon om å ligge i front.

Søknad og cv sendes til pernille.martinsen.westlie@flexit.no. For spørsmål kontakt HR-sjef Pernille Martinsen Westlie, mob. 92804122.

 Ønsker du å bli en del av Flexit? Mener du at du har en interessant bakgrunn som passer oss?

Send en cv til ledigstilling@flexit.no og merk den med «åpen søknad». Ønsker du å jobbe i produksjon eller på lager, er du velkommen til å kontakte People4you i Askim som bistår oss med rekruttering.