Er du allerede registrert kunde hos oss, kan du bruke bestillingsskjemaene du finner på denne siden. Dersom du ikke er registrert kunde, vennligst kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.

Privatkunder
Dersom du er privatperson og ønsker å kjøpe filter, gå til Filterabonnement
Dersom du ønsker å kjøpe andre Flexit-produkter, finn din nærmeste forhandler her.

Bedriftskunder
Bestillingsskjema for balansert ventilasjon - Fyll ut dette skjemaet for å bestille eller få pristilbud på balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning til boliger. 

Bestillingsskjema enkeltprodukter - Fyll ut dette skjemaet for å bestille enkeltprodukter. Vi anbefaler at du bruker vår nettside for å sikre oppdatert versjon av dette bestillingsskjemaet.

For å sikre en effektiv saksbehandling og korrekt ordre uten forsinkelserer, er det viktig med nøyaktig utfylling av bestillingsskjema.

 

 

Acrobat Reader
Skjemaet for bestilling av enkeltprodukter er pdf-basert og krever Acrobat Reader. 

1. Acrobat Reader: Hent nyeste versjon av Acrobat Reader for best mulig funksjonalitet. Skjemaet kan da fylles ut på skjerm, sendes med epost og du kan legge til tegninger/vedlegg, skrive ut, lagre kopi lokalt m.m.

2. Med en eldre versjon av Acrobat Reader, vil du mangle forskjellig funksjonalitet i skjemaet avhengig av hvilken versjon du bruker. Følg meldinger på skjermen.