Novium Eiendom er en boligutvikler som ønsker å ta ansvar og bidra til en mer bærekraftig bygg og anleggsbransje. Som en del av sine strakstiltak har de besluttet å utelukkende utvikle fremtidsrettede og miljøvennlige boliger med lavt energibruk. Som en del av standard leveransen har Novium Eiendom valgt å inkludere Flexits nye energieffektive inneklimasentral, EcoNordic, i alle sine nye boligprosjekter. Først ut er to prosjekter i Oslo; Et eneboligprosjekt på Kjelsås og seks rekkehus/tremannsboliger på Nordstrand.

«Vi mener at fremtidsrettede boliger med lavt energiforbruk medfører at våre boligkjøpere får en bolig som utvikler seg bedre i verdi. Det at Flexits inneklimasentral EcoNordic bidrar til å redusere energibehovet til oppvarming og varmtvann med hele 2/3, medfører både store økonomiske og ikke minst, miljømessige gevinster årlig. At boligene i tillegg kan leveres med vannbåren gulvvarme, en svært behagelig og verdsatt oppvarming, er et ytterlig pluss,» forteller daglig leder i Novium Eiendom, Karl-Fredrik Lagen-Larsen.

«Vi i Flexit synes det er spennende at Novium har valgt inneklimasentralen EcoNordic i sine boligprosjekter, og som en del av samarbeidet vil disse kundene følges tett opp», forteller Jon Dehli, markedssjef i Flexit.

Produktet har integrert varmtvannsbereder og sammen med den effektive varmpumpemodulen dekkes alt forbruk av varmt vann i boligen. Boligene er godt isolert og har dermed høy komfort, og den innebygde ventilasjonsmodulen sørger for at beboerne får et godt inneklima med rikelig tilførsel av ren, frisk og filtrert luft. Det bidrar til god helse og økt trivsel. Beboerne kan på en enkel måte styre og overvåke inneklimasentralen fra mobiltelefonen.

«Inneklimasentralen er en stor nyhet på markedet og vi er spent på mottakelsen. Vi håper at boligkjøperne ser produktfordelene med et produkt som løser oppvarming, tappevann og inneklima på en svært energieffektiv og smart måte», sier Jon Dehli.

T.v. Markedssjef i Flexit AS, Jon Dehli og daglig leder i Novium Eiendom, Karl-Fredrik Lagen-Larsen. Foto: Flexit AS. 

 

Dersom du ønsker å følge med på utviklingen av boligprosjektene, kan du gå inn på www.novium.no

Her kan du også se salgsprospektet av prosjektet i Åsdalsveien 33, Nordstrand.