Dårlig eller utilstrekkelig ventilasjon kan forårsake trøtthet, hodepine og redusert konsentrasjon og produktivitet. Et sunt og godt inneklima er derfor  viktig for at du og boligen skal fungere optimalt i hverdagen. 

Om du opplever tung og dårlig luft på ditt hjemmekontor så kan det tyde på at rommet eller hele boligen trenger bedre ventilasjon.
Et komplett ventilasjonsanlegg for hele boligen vil alltid være den beste løsningen, men dersom dette ikke er mulig vil en romventilator være en god løsning og hjelpe deg med ren og frisk luft til enkeltrom. 

En romventilator gir balansert ventilasjon til det rommet den installeres i, den er energisparende ved at den gjenvinner opp til 80% av varmen fra rommet og den kan styres fra en app.
En romventilator kan installeres både i eneboliger, leiligheter og på hytter.
Eksempel på egnede romtyper: kontor, stue, oppholdsrom, kjøkken, bod, kjeller, garasje, toalett og bad (kun enkelte modeller). 

Kjøpshjelp
Prøv vår digitale kjøpshjelp som hjelper deg med å finne den romventilatoren som dekker ditt behov. 

Her kan du lese mer om de ulike romventilatorene Flexit tilbyr >>

Kjøp en romventilator
Flexit romventilatorer kan kjøpes hos de aller fleste av våre forhandlere i Norge. Spør om hjelp hos din lokale forhandler eller ta kontakt med oss

Finn din nærmeste forhandler her >>