Ansvars- og arbeidsoppgaver
Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. For ytterligere å styrke sin markedsposisjon i årene som kommer står produktutvikling svært sentralt for bedriften. Vi søker derfor etter ny sjef for produktutviklingsavdelingen og markedsanalyse, som vil få ansvar for å lede og videreutvikle avdelingens 22 selvgående, motiverte ledere og medarbeidere.

Utviklingssjefen sitter i ledergruppen og har ansvar for bedriftens overordnede strategiske teknologiutvikling. Du får dessuten ansvar for å definere mål for utviklingsarbeidet, prioritere og koordinere innsatsen samt allokere ressurser til avdelingens ulike prosjekter. 

Bakgrunn og erfaring
Vi ser etter en teamorientert og handlekraftig kandidat med høyere teknisk utdannelse på masternivå. Kandidaten må ha noen års erfaring som leder av industrielt produktutviklingsarbeid.    

Vi tilbyr
Spennende utfordringer i en bedrift med meget godt renommé og sterk posisjon i markedet, og med ytterligere potensial og vekstambisjoner. Interessante og spennende utfordringer innen produktutvikling i en bedrift med ambisjoner.  

Kontakt
For spørsmål eller en uforpliktende prat, kontakt Per Bjerk på mobil 481 55 446/ mail: pbj@hartmark.no eller Sondre Nygård Trønnes på mobil 901 07 296/mail: snt@hartmark.no hos Hartmark Executive Search.
Søknadsfrist: 19. juni 2017.